Meille Kaluste Marsalkassa hyvä palvelu ja tuotteiden laatu ovat tärkeitä. Valikoimaamme otamme kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Arvostamme laadukasta työtä ja hyvää muotoilua. Verhoomotaustaisina tunnemme huonekalut pintaa syvemmältä ja osaamme auttaa sinua valitsemaan käyttötarkoitukseesi sopivan tuotteen. Kestävä kaluste on myös ekologinen valinta.

Sisustussuunnittelu

Kaunis koti

Kaluste Marsalkasta saat ammattiapua sisustuksen pieniin ja suurin pulmiin. Autamme suunittelemaan uusien kalusteiden, valaisimien sekä mattojen mitoitusta ja sijoittelua tai valitsemaan tilaan sopivat tekstiilit valikoimastamme. Pohjapiirustus ja kuvat tilasta auttavat suunittelussa ja halutessasi ideoimme sisustettavassa tilassa paikan päällä.

Valikoimastamme löytyvät myös laadukkaat tapetit, verhot ja kokolattiamatot.

Rahoitus

Joustavia rahoitusvaihtoehtoja

Meillä voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Lisäksi tarjoamme rahoitusvaihtoehtoja joustavin ja edullisin maksuehdoin. Kysy lisää rahoitusvaihtoehdoista myymälästämme.

Verkkokaupassamme ovat käytössä kaikki Check Out Finlandin tarjoamat maksutavat.

Kuljetus ja asennus

Kalusteet kasattuna kotiisi

Halutessasi kuljetamme kalusteesi Mikkelin seudulla ja myös maakuntiin suuntakuormissa. Kalusteet tuodaan sisälle asti haluamallesi paikalle. Sen minkä myymme, sen myös kasaamme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kokoaa halutessasi kalusteet kotiisi nopeasti ja turvallisesti.

Kierrätys

Vanhat huonekalut kierrätykseen

Tuodessamme uudet kalusteet, otamme pakkaus-materiaalit mukaamme ja toimitamme ne kierrätykseen. Tarvittaessa viemme myös vanhat huonekalusi pois ja niiden kunnosta riippuen, kierrätämme ne.

Verho-ompelu

Toteuta toiveesi

Tilauskangas valikoimastamme valitset yksilölliset ja upeat verhokankaat. Halutessasi suunnittelemme kanssasi ja ompelijamme toteuttaa toiveesi.

Verovapaa myynti (Tax Free)

Matkailijoille

EU:n ulkopuolelta tuleville matkailijoille tarjoamme verovapaata myyntiä joko Global Blue:n  Tax Free -ostoina tai Invoice -ostoina. Lisätietoja myymälästämme.