Kampanjat

Cosy December

Umage nojatuolit -20%

Olethan kuullut jo The Reader tai A Conversation Piece nojatuoleista? Tanskalaisen Umagen tuoleista on tullut jo kestosuosikkeja linjakkaan ulkomuotonsa, käytännöllisyytensä ja verrattoman mukavuutensa ansiosta.

Cosy December kampanjassa Umagen nojatuolit ja rahit -20%

Kampanja on voimassa 31.12. saakka

Tutustu valikoimaan

joulu-tammikuun Tempur edut

Tempur Flexible parivuode 2699 €

The Best in test!

Tempur Flexible vuodekokonaisuudet alkaen 1349€ (ovh 1709€), parivuode 160x200 2699e (ovh 3418€).

TEMPUR Flexible on kotimainen sänkymallisto, joka on suunniteltu täydentämään TEMPUR-materiaalin ainutlaatuisia ominaisuuksia. TEMPUR Flexible -runkosängyn mukavuuden varmistaa korkeakimmoinen ja kestävä vaahtomuovi, joka yhdessä 8 cm paksun TEMPUR-sijauspatjan kanssa tarjoaa erinomaisen tuen koko vartalolle. Kaksi runkosänkyä yhdistyy parisängyksi, jolloin 8 senttimetrin TEMPUR-patjan voi tilata yhtenäisenä. Kokonaisuuden kruunaa musta tyylikäs huonekalukangas.

Tutustu tuotteeseen

Tempur Comfort tyynyn ostajalle

Tempur FIT tyynyliina kaupanpäälle!

Ostaessasi Tempur Comfort Smartcool tai Comfort Pureclean tyynyn, saat tyynyyn sopivan Tempur FIT -tyynyliinan kaupan päälle! Tyynyliinan arvo on 30€ ja saat edun lisäämällä tuotteet ostoskoriisi.

Kampanja voimassa 30.1.2024 saakka.

Teemme tilaa uutuuksille!

Tyhjennämme aarteita varastonkätköistä. Tee design löytöjä poistoeristä ja yksittäiskappeleista. 

Tutustu poistovalikoimaan

Laatu ja kokemus

Valikoimamme koostuu laadukkaista, kestävistä, aidoista ja alkuperäisistä designtuotteista. Pitkän kokemuksen myötä, arvostamme laadukasta työtä ja hyvää muotoilua. Sitä haluamme tarjota myös asiakkaillemme.

Asiakaspalvelu

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. Asiakaspalvelumme on henkilökohtaista ja joustavaa. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Uskomme pitkiin asiakasuhteisiin.

Toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille (toimitus noutopisteeseen). Kierrätämme ja uusiokäytämme lähetyksissämme pakkausmateriaalit.