Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Löydät kivijalkaliikkeemme osoitteesta:

Porrassalmenkatu 31,
50100 Mikkeli

(015) 213 333
info@kalustemarsalkka.com

Lähetä viestiä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tehdä meille tarjouspyynnön isompaan projektikokonaisuuteen liittyen? Autamme mielellämme!

Jätä viesti oheisella lomakkeella, pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

Kaluste Marsalkka on vuonna 2005 perustettu perheyritys. Koti on meille tärkeä paikka, ja sitä se on asiakkaillemmekin. Sukupolvien yli kestänyt kiinnostus sisustamiseen ja huonekaluihin antaa meille eväät tarjota laadukkaita kalusteita, tuotteita ja palvelua. Arvostamme hyvää muotoilua ja työn laatua - pyrimme tarjoamaan valikoimassamme kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita, joista on iloa vuosiksi eteenpäin.

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen kattauksen designer tuotteita. Tervetuloa käymään myös kivijalkaliikkeesseemme paikan päälle!

Laatu ja kokemus

Valikoimamme koostuu laadukkaista, kestävistä, aidoista ja alkuperäisistä designtuotteista. Pitkän kokemuksen myötä, arvostamme laadukasta työtä ja hyvää muotoilua. Sitä haluamme tarjota myös asiakkaillemme.

Asiakaspalvelu

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. Asiakaspalvelumme on henkilökohtaista ja joustavaa. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Uskomme pitkiin asiakasuhteisiin.

Toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille (toimitus noutopisteeseen). Kierrätämme ja uusiokäytämme lähetyksissämme pakkausmateriaalit.