Tietoa meistä

Kaluste Marsalkka on vuonna 2005 perustettu yksityinen perheyritys. Idea yrityksestä sai alkunsa perheen vuonna 1979 perustetusta verhoomosta (Verhoomo Timo Leskinen).

Kaluste Marsalkka on syntynyt alkujaan pienestä, noin 100 m² huonekalukaupasta. Ensimmäiset liiketilat olivat verhoomon kanssa yhteiset ja sijaitsivat kilometrin päässä torilta, Nuijamiehen kaupunginosassa. Samaan aikaan Mikkelin torin laidalla toimi myös n. 100 m² vuoteisiin erikoistunut myymälämme.

Tänään Marsalkka on yli 1 200 m² laajuinen huonekalu- ja sisustusliike. Liiketilat sijaitsevat Mikkelin ydinkeskustassa, korttelin päässä torilta, Kirkkopuiston laidalla. Kalusteita on kolmessa kerroksessa, ylimmässä toimii Makuuhuoneliike Marsalkka ja kahdessa muussa kerroksessa on sisustustavaraa ja kalusteita huonemaisissa tiloissa. Uusissa tiloissa vietettiin avajaisia 20. huhtikuuta 2007.

Syksyllä 2016 Kodinsisustus- ja huonekalualan toimialajärjestö Sisusta Kotia ry valitsi Kaluste Marsalkan Vuoden Huonekaluliikkeeksi. Valintaa perusteltiin mm. näin:

”Marsalkka tunnetaan yhtenä Suomen viihtyisimmistä myymälöistä, sillä sen esillepano hakee vertaistaan. Myymälässä myyjien ystävällisyys ja myyntitaitojen, kuten tarvekartoituksen osaaminen ja tekeminen ovat luontevaa ja asiakkaan opastaminen miellyttävää. Kauppiasperhe tunnetaan sopimuksille uskollisina toimittajia kohtaan ja valikoima pyrkii huomioimaan myös kotimaisen valmistuksen. Yhteistyö ja positiivinen asenne ovat asioita joista kaikilla on alalla opittavaa, sillä talouden haasteissa ei menestytä valittamalla ja tinkimällä vaan panostamalla voittoon, jolloin menestykseen voi myös uskoa.”

Keväällä 2017 Kaluste Marsalkka laajensi palveluvalikoimaansa avaamalla täyden palvelun verkkokaupan. Nyt hyvä palvelu ja laadukas tuotevalikoima on tavoitettavissa mistä päin Suomea tahansa.

Arvot ja toimintatavat

Laatu ja palvelu ovat meille tärkeitä. Valikoimaamme pyrimme ottamaan kestäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Arvostamme laadukasta työtä ja hyvää muotoilua. Verhoomotaustaisina tunnemme huonekalut pintaa syvemmältä ja osaamme auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen tuotteen sekä siihen sopivat ja kestävät materiaalit. Kestävät kalusteet ovat myös ekologinen valinta.

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. Tähän pyrimme henkilökohtaisella ja joustavalla palvelulla, joka alkaa kattavasta tuotetietämyksestämme. Jos emme tiedä, otamme selvää. Myös tarjoamamme kuljetus- ja kasauspalvelut ovat oleellinen osa miellyttävää ostokokemusta.

Koti on meille tärkeä paikka ja sitä se on monille asiakkaillemmekin. Sukupolvien yli kestänyt kiinnostus sisustamiseen ja huonekaluihin, sekä onnistumisen tunteet asiakkaan sisustusongelmien ratketessa kannustavat kehittymään tässä inspiroivassa palvelutyössä.

Laatu ja kokemus

Valikoimamme koostuu laadukkaista, kestävistä, aidoista ja alkuperäisistä designtuotteista. Pitkän kokemuksen myötä, arvostamme laadukasta työtä ja hyvää muotoilua. Sitä haluamme tarjota myös asiakkaillemme.

Asiakaspalvelu

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä. Asiakaspalvelumme on henkilökohtaista ja joustavaa. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Uskomme pitkiin asiakasuhteisiin.

Toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille (toimitus noutopisteeseen). Kierrätämme ja uusiokäytämme lähetyksissämme pakkausmateriaalit.